Ak máte radi čokoládové bonboniéry a chuť na sladké, môžete si vlastné vyrobiť doma. Stačí iba nakupiť vhodné suroviny, pripraviť tie správne formičky a pochutnať si na vlastných čokoládkach.
Na prípravu domácej čokoládovej bonboniéry budeme potrebovať:
1 kvalitnú čokoládu so 70% podielom kakaa,
hŕsku goji a posekaných orechov,
2 PL mandľového a arašídového masla,
1 PL kokosového tuku.
Postup prípravy: nad parou necháme stopiť čokoládu s troškou kokosového tuku. V druhom hrnci stopíme mandľové a arašidové maslo. Prichystáme si goji a nasekáme orechy, začíname vrstviť pripravené tekuté zmesi a prstami posypeme. Odložíme do mrazničky na hodinu a môžeme podávať k bylinkovému čaju.
Dovolíte nám používať cookies?
Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.